Best Dental Buy

Over Ons

Maak kennis met de initiatiefnemers, medewerkers en materialencommissie
van Best Dental Buy:

Initiatiefnemers

Eric Tak (voorzitter) en Paul Kooij (secretaris-Penningmeester) zijn beiden al vele jaren werkzaam in de tandheelkunde; Eric als tandarts en eigenaar van meerdere praktijken en Paul als zeer ervaren deskundige in de dentale groothandel. Door hun krachten en ervaring te bundelen, zijn zij gekomen tot de oprichting van onze Coöperatie Best Dental Buy U.A.

Medewerkers

PATRICK LEURS

Patrick is sinds december 1993 werkzaam in de tandheelkunde.
Hij is bij NDO Leeflang begonnen in de binnendienst als commercieel medewerker.
Na zeven jaar heeft Patrick een functie als vertegenwoordiger buiten de tandheelkunde aanvaardt.
De interesse in tandheelkunde was niet weg en na vijf jaar is Patrick teruggekomen bij zijn oude werkgever. Inmiddels was NDO Leeflang overgenomen door Demedis Dental, welk bedrijf later werd overgenomen door Henry Schein.
Patrick is een ervaren, deskundige gedreven adviseur.
Sinds mei 2018 is Patrick naast zijn werk voor Hofmeester Dental en Best Dental Support, ook werkzaam voor Best Dental Buy, waarvan hij ook mede-eigenaar is geworden.

ASTRID DE JONGE

Astrid is eerder werkzaam geweest in commerciële ondersteunende functies in de fashion en lifestyle branche op verkoop, inkoop en marketing gebied.
Iets nieuws ervaren, buiten haar comfort-zone en weer kennis opdoen in een nieuw vakgebied met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is wat Astrid zocht en vond bij Best Dental Buy in een totaal andere branche… de tandheelkunde! Een mooi gebit is immers het visitekaartje van jezelf.
Een hele leuke uitdaging door zijn veelzijdige vakgebied en met een ambitieus team!

Zij is een open, spontane en enthousiaste persoonlijkheid die klantgericht te werk gaat, het team en klant graag ontzorgt,
out of the box denkt om samen voor het beste resultaat te gaan.

JEROEN RIJKEN

Vanaf 2007 is Jeroen werkzaam in de tandheelkunde. Hij is begonnen bij Voco als Dental Advisor van Zuidwest Nederland, waar hij verantwoordelijk was voor de acquisitie. Daarna is hij werkzaam geweest voor Coltene/Whaledent, waar hij de laatste maanden Key Accountmanager van de Benelux was. Daarnaast is hij sinds 2010 actief geweest binnen de Dental Management Games. Hier heeft hij heel veel tandartsen leren kennen. Nu is hij vanaf 2 januari 2019 in dienst getreden bij Hofmeester Dental. Naast zijn werkzaamheden bij Hofmeester zal hij ook werkzaam zijn in de buitendienst voor Best Dental Buy.

Een aantal van onze leden

Materialencommissie

REMCO SCHERINGA
Tandheelkundig centrum Amersfoort Vathorst

"Best Dental Buy is dé 'best dental partner' voor tandartsen, dóór tandartsen."

ALWIN VAN DAELEN
Tendens Tandartsen Amsterdam

"Best Dental Buy maakt zich sterk voor de beste prijzen én de beste kwaliteit. Daarom worden alle producten eerst uitvoerig getest."

ERIC TAK
Tandheelkunst Woerden

"Samen krijg je het beter voor elkaar, zo simpel is het."

Valerie Vanmaele
Tandheelkundig Centrum Voorburg

"Voor het creëren van een mooie en gezonde mond verdient elke tandarts de mooiste en beste materialen! Dit kan dankzij Best Dental Buy."

Koop je
gebruiksmaterialen
slimmer in en bespaar!

© 2020 Best Dental Buy | Grafisch Design Utrecht door Black & Finch