Word ook een Dividentist

En stap in de gebitcoin

Met Best Dental buy heb je als tandarts goud in handen. Je deelt niet alleen mee in kennis en ondersteuning, maar ook in de winst. Lid zijn van deze inkoopcoöperatie dat is win-win. Eenmaal aangesloten ben je niet zomaar een lid, je bent een dividentist! Je krijgt jaarlijks dividend uitgekeerd, profiteert van gezamenlijk inkoopvoordeel en sluit aan bij de beste deals.

Wil jij ook een slimme en succesvolle dividentist zijn? Stap in de Gebitcoin en neem een aandeel in Best Dental buy. Met een gegarandeerde winstuitkering!

Stap in de gebitcoin

EN NEEM EEN AANDEEL IN BEST DENTAL BUY

Je kunt er niet omheen. Wie meer wil maken van zijn geld, die belegt in cryptocurrency. De digitale munten vliegen je om de oren en allemaal beloven ze gouden bergen. Maar wie weet is straks je Bitcoin niets meer waard. Beter investeer je als tandarts in een aandeel in Best Dental buy.

Stap in de Gebitcoin en weet jezelf verzekerd van inkoopvoordeel én winstuitkering. Je koopt de Gebitcoin voor € 1.000,- en deelt direct mee in de winst. Daarnaast koop je kwaliteitsproducten rechtstreeks bij de fabrikant en deel je kennis met de andere dividentisten die ook in de Gebitcoin zijn gestapt. De Gebitcoin is jouw aandeel in de Best Dental buy coöperatie. En als je ooit besluit uit te stappen, krijg je je inleggeld terug.

SLIMME DIVIdentisten NEMEN EEN AANDEEL in BEST DENTAL BUY

  • Met de Gebitcoin een aandeel in de coöperatie = jaarlijks dividend
  • Structureel besparen op verbruiksmaterialen
  • Gezamenlijk kwaliteitsproducten inkopen met voordeel
  • Hogere kortingen bedingen bij fabrikanten
  • Exclusieve Dividentist Deals voor leden
  • Gedeelde kennis en ondersteuning in facilitaire diensten

Dividentist deals

Naast de Gebitcoin met dividenduitkering heeft lid zijn van Best Dental buy nog veel meer voordelen. Voor een vast jaarbedrag van €250,- profiteer je als dividentist van inkoopvoordeel en bespaar je structureel op verbruiksmaterialen. Niet alleen worden er hogere kortingen bedongen bij fabrikanten, maar ook weet Best Dental buy de beste deals te sluiten.

Het voordeel van dividentist zijn

Best Dental buy is een inkoopcoöperatie voor slimme ondernemers die de handen ineenslaan. Gezamenlijk vormen deze dividentisten een inkoopfront dat alleen maar voordelen kent. Als dividentist profiteer je van:

  • Gezamenlijk met voordeel direct inkopen bij de fabrikant
  • Delen van hoogstaande kennis in een netwerk van slimme ondernemers
  • Ondersteuning in meer en meer facilitaire diensten
  • Coöperatief ondernemen met al meer dan 100 aangesloten praktijken

Dividentisten hebben een aandeel in Best Dental buy en delen in de winst!

Meld je nu aan