Best Dental buy

Onze Werkwijze

"Het beste voor elkaar"

Zó werkt Best Dental buy:

Best Dental buy is een nieuwe inkoopcoöperatie, die in directe verbinding staat met de dagelijkse praktijk. Opgericht door tandartsen, vóór tandartsen. Met een nieuwe manier van inkopen van verbruiksmaterialen, gebaseerd op een gezamenlijke aanpak. Waarbij aangesloten tandartsen niet alleen profiteren van de beste inkoopprijzen én een jaarlijkse winstuitkering, maar ook support krijgen en onderling kennis en ervaringen kunnen delen.

Dat maakt Best Dental buy niet zomaar een dienstverlener. We hebben echt een gezamenlijk belang. Dus of het nu gaat om kostenbesparing of andere belangen van onze leden, bij Best Dental buy creëren we het beste voor elkaar.

Ruim aanbod van producten

Best Dental buy richt zich niet alleen op de inkoop van instrumenten, maar met name ook op veel voorkomende verbruiksmaterialen, waarmee we als coöperatie aanzienlijke volumevoordelen kunnen behalen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Disposables
 • Composieten
 • Cementen
 • Afdrukmaterialen
 • Endovijlen
 • Boren
 • …en nog veel meer!

Een coöperatie in de zuiverste vorm

De definitie van een coöperatie is:  “Groep producenten of verbruikers die zich verenigen om marktaandeel en economische macht te vergroten, waarbij de leden niet aansprakelijk zijn voor de verbintenissen die de vereniging aangaat.”
Best Dental buy werkt als inkoopcoöperatie zo transparant mogelijk, in alle opzichten. Dat betekent dat de winst niet ergens ‘blijft hangen’, maar direct ten gunste komt van de eigen organisatie. Waar alle leden vervolgens direct van kunnen meeprofiteren.

Het streven van Best Dental buy is om gemiddeld 50% van het inkoopvolume van een tandheelkundige praktijk te bieden, tegen een korting van 15%.  Buiten deze 15% delen alle leden mee in de winst (die elk jaar tijdens de ledenvergadering bekend wordt gemaakt).

Koop je
gebruiksmaterialen
slimmer in en bespaar!

Gemakkelijk bestellen

Zo simpel gaat bestellen bij Best Dental buy:

 1. Geef je order door via het bestelprogramma
 2. Ontvang je levering per week, maand of kwartaal
  (afhankelijk van het product)
 3. Ontvang je factuur 1 x per maand rond de 25evan de maand en betaal eenvoudig via automatische incasso na 8 dagen
© 2021 Best Dental Buy | Grafisch Design Utrecht door Black & Finch