ÉÉN CEMENT. ALLE CEMENTEERINDICATIES. VOORSPELBARE PROCEDURE.

Belangrijk is dat we de eerste maand op de introkit een extra korting krijgen. Deze moeten voor eind september besteld zijn!! 

PANAVIAV5 INTRODUCTIE KIT

Verkrijgbaar in de kleuren Universal (A2) en Clear.

Inhoud: 1 automixspuit à 2.4 ml, 1 PANAVIA™ V5 Tooth Primer à 2.0 ml, 1 CLEARFIL™ CERAMIC PRIMER PLUS à 2.0 ml, 10 mixing tips, 50 applicatieborsteltjes (fijn), 1 mengbakje.

 

PANAVIAV5

ÉÉN CEMENT. ALLE CEMENTEERINDICATIES. VOORSPELBARE PROCEDURE.

Een overwinning die zekerheid en controle in het cementeerproces voor tandarts en assistent brengt: PANAVIA™ V5. Het cement voor álle cementeerindicaties, ongeacht de indicatie of het materiaal om aan te hechten! De herkenbare en voorspelbare procedure van PANAVIA™ V5 verrast door de ongekende eenvoud. Altijd dezelfde cementeerprocedure. Altijd de speciale PANAVIA™ V5 Tooth Primer om het tandweefsel voor te behandelen. En altijd CLEARFIL™ CERAMIC PRIMER PLUS om de restauratie te primen. U werkt comfortabel dankzij de automixspuit. Bovendien is ook de overmaat nog eens makkelijk te verwijderen. Tot slot is PANAVIA™ V5 verkrijgbaar in maar liefst vijf esthetische kleuren en presteert met zijn enorme hechtkracht ver boven andere cementen, mede dankzij het unieke MDP-monomeer. Ervaar zelf de ontspannen manier van cementeren. PANAVIA™ V5 geeft u door standaard handelingen een voorspelbaar resultaat. Keer op keer.

 

TERUG