Wie zit er achter LegacyENDO

De motor achter de LegacyEndo vijlen is D&S Dental, een afkorting van Derek (Heath) & Steve (Treadway) Dental. Met meer dan 30 jaar ervaring is deze Amerikaanse fabrikant van endodontische vijlen een gerespecteerd producent voor verschillende grote merken in de endodontische markt. Derek Heath, de voormalig eigenaar van Quality Dental, is de geestelijk vader van de Nickel Titanium vijl. Het bezit een groot aantal patenten op het gebied van bijlen, waarvan het universele, multi-taper systeem over de gehele wereld wordt gebruikt.

In 1995 is Quality Dental samen gegaan met Tulsa Dental Products en beide zijn in 1996 opgekocht door Dentsply International. Tot op de dag van vandaag is D&S Dental een grote producent van nickel titanium endodontische vijlen.

 

LegacyENDO:: Hoge kwaliteit, betaalbare producten

Onze missie is om endodontische producten te leveren voor de dagelijkse praktijk van hoge kwaliteit, maar tegen een zeer betaalbare prijs. Hiermee reduceren we kosten, wat niet alleen ten goede komt van de behandelaar, maar ook zeker van de patiënt. Zo maken we het jouw mogelijk uw eigen Legacy te creëren.

TERUG