Een outfit in de kleuren van jouw praktijk

Workwear in Style

Een professionele uitstraling

Stockcollectie of Custom Made

Ben je op zoek naar exclusieve beroepskleding die perfect is afgestemd op het DNA van jouw praktijk? Creëer dan je eigen outfit bij Workwear in Style.

Bij Workwear in Style weten wij als geen ander hoe belangrijk kleding is voor jouw werkzaamheden. In de dentale sector is het van groot belang dat je er zowel professioneel als herkenbaar uitziet. Tevens worden er strenge eisen gesteld aan de beroepskleding. Al onze kleding voldoet aan de hygiënevoorschriften en kenmerkt zich door een hoog draagcomfort. Wij bieden een standaard assortiment aan of maken het samen met jou op maat.

Het is altijd belangrijk om een eerlijk advies te krijgen. Ga aan tafel met één van onze adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, en vooral: wat de beste mogelijkheden zijn voor jou.

Workwear in Style is staat voor modern en vooruitstrevend. Nét even anders dan de rest. Met een frisse, maar professionele blik kijken wij naar de wereld van beroepskleding. Met extra aandacht voor service, duurzaamheid én style. Kleding is belangrijk, en vooral in de sectoren waar wij actief zijn.

 

Exclusieve beroepskleding

-Een outfit in de kleuren van jouw praktijk
-Een professionele uitstraling
-Snelle levering
-Stockcollectie
-Custom Made mogelijk bij kleine aantallen

Vul dit formulier in voor meer info

Workwear

Bekijk alle deals

Koop je
gebruiksmaterialen
slimmer in en bespaar!

© 2021 Best Dental Buy | Grafisch Design Utrecht door Black & Finch