Intelly, Hét alternatief voor factoring

Speciale deal voor Best Dental Buy leden

- Bespaar tijd
- Bespaar kosten
- Verhoog de herkenbaarheid bij uw patiënten

Intelly, Hét alternatief voor factoring

Als mondzorgspecialist wilt u bezig zijn met uw passie. Helaas komt er ook een hoop administratie bij kijken om uw vak uit te oefenen. Dit kan sneller, makkelijker en goedkoper! Intelly is dé oplossing voor uw praktijk en een uitstekend alternatief voor factoring.

Automatische declaratieverwerking
Ons declaratieverwerkingsproces is eenvoudig: u boekt uw nota’s in uw tandartspraktijksoftware waarna Intelly het van u overneemt. Wij sturen de nota’s naar de zorgverzekeraar en ontvangen hiervan een terugkoppeling. Indien nodig maken we van de terugkoppeling een restdeclaratie. Deze sturen wij samen met een gespecificeerde factuur vanuit uw naam naar de patiënt. Wanneer uw patiënt de restdeclaratie heeft betaald ontvangt u het geld rechtstreeks op uw eigen bankrekening zonder inhouding van kosten.

Intelly doet uw boekhouding
Door onze ruime ervaring in de tandheelkundige branche zijn wij bekend met de gebruikte materialen en de meest voorkomende relaties. Hierdoor zijn we in staat uw inkoopfacturen op de juiste grootboekrekening te boeken. Kunnen we een bepaalde inkoopfactuur niet boeken? Dan stemmen we dit periodiek met u af.

Doe de check!

Wilt u weten of u ook goedkoper uit bent met de Best Dental Buy deal, vul dan onderstaand formulier in.

 

Intelly Brochure

Intelly Infosheet

 

 

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Info aanvraag Intelly:

Bekijk alle deals

Koop je
gebruiksmaterialen
slimmer in en bespaar!

© 2021 Best Dental Buy | Grafisch Design Utrecht door Black & Finch